Termeni si conditii

Termeni si conditii

Prin accesarea site-ului www.thepump.ro, sau prin orice altfel de accesare a continutului acestui website, sunteti obligat sa respectati termenii de mai jos. Thepump isi rezerva dreptul de a modifica sau chiar a inlocui unii termeni sau unele conditii de utilizare fara nicio notificare prealabila. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a tuturor termenilor si conditiilor. Daca NU sunteti de acord cu toti acesti termeni, atunci NU ar trebui sa utilizati acest website.

Garantii

Produsele comercializat de THEPUMP nu beneficiaza de garantie, fiind produse consumabile. SC trust border SRL va garanteaza ca produsele comercializate pe www.thepump.ro sunt originale.

Declinarea responsabilitatii

In cazul in care pretul bunului sau unele caracteristici ale acestuia, au fost introduse gresit in baza noastra de date sau sunt afisate gresit, iar livrarea nu a fost inca efectuata, compania SC trust border SRL isi aloca dreptul de a anula livrarea bunului respectiv si de a anunta clientul in cel mai scurt timp posibil despre eroarea survenita.

Imaginile bunurilor sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, iar bunurile livrate pot diferi de imagini in orice mod, datorita modificarii caracteristicilor, design-ului, fara o notificare prealabila de catre producatori.

Taxe suplimentare

Pretul final platit de client este format din pretul produsului si eventualele cheltuieli de expeditie.

Obligatiile dvs de inregistrare

In utilizarea serviciului de inregistrare, dvs. trebuie sa furnizati informatii adevarate, corecte, actuale si complete despre dvs, iar daca aceste informatii se vor schimba in timp, aveti obligatia de a actualiza aceste informatii. In situatia in care consideram ca aceasta obligatie nu este respectata de catre dvs, ne rezervam dreptul sa va blocam accesul, pe perioada determinata sau nedeterminata, la utilizarea serviciului fara nicio notificare prealabila.

Securitatea datelor personale

Datele personale care sunt furnizate de dvs vor fi folosite doar in modul in care a fost declarat in Politica de confidentialitate.

In momentul inregistrarii ca si membru veti fi solicitat sa va alegeti un nume de utilizator (care va fi adresa dvs de e-mail) si o parola. Accesul dvs la anumite servicii si informatii din cadrul site-ului este protejat de aceasta parola, de aceea va recomandam sa nu dezvaluiti nimanui aceasta parola (Thepump nu va va cere niciodata sa va dezvaluiti parola). La sfarsitul fiecarei sesiuni de utilizare a contului dvs, trebuie sa va amintiti sa dati „Log out”. In cazul in care observati ca cineva va utilizeaza contul va rugam sa ne comunicati de urgenta printr-un e-mail sau telefonic. Puteti in orice moment sa cereti stergerea contului dvs. In acest caz vom sterge toate datele dvs personale si datele de identificare care au fost stocate.